The Belgian Chocolate House-Mother's Day

Zeg het met pralines op moederdag!

Ben je nog op zoek naar originele ideeën voor moederdag op 12 mei? Verwen die ene speciale vrouw in je leven met de meest verfijnde Belgische chocolade... Van The Belgian Chocolate House, natuurlijk! In ons ruim aanbod van de lekkerste Belgische chocolades is er voor elk wat wils, zowel voor de liefhebbers van zoete melkchocolade en de fans van intense pure chocolade, als voor zij die dol zijn op romige witte chocolade… En zij die liever hemelse koekjes verorberen in plaats van chocolade vinden er ook hun gading. Onze collecties doen alle moeders watertanden op moederdag!

Op zoek naar dat beetje extra? Dan haal je zeker inspiratie uit deze selectie.

Red Metal Heart – Neuhaus

Het Red Metal Heart van Neuhaus doet haar hart ongetwijfeld sneller slaan. Deze prachtige, rode, hartvormige doos bevat een assortiment van tien pralines die met de grootste zorg werden uitgekozen. Een geschenk voor elke moeder die van chocolade houdt: pure, witte of melkpralines, gevuld met praliné, ganache en gianduja. Misschien wil je moeder deze heerlijke verwennerij wel met jou delen en kunnen jullie samen genieten van twee Coeur Pralinés, gemaakt van hemelse Belgische chocolade met hazelnootpraliné in melkchocolade, omhuld door een rode wikkel.

Grand Place – Maison Dandoy

Houdt je moeder meer van koekjes? Geen probleem, The Belgian Chocolate House heeft het perfecte geschenk voor haar! De legendarische koekjes van Maison Dandoy zijn een explosie van smaken. Elk koekje werd ambachtelijk met de hand gemaakt in Brussel, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit ruime aanbod bevat zeker en vast één van haar favorieten!

Jules Destrooper – Magritte

Nog meer koekjesverleiding met de collectie van Jules Destrooper. De legendarische boterwafels zijn geliefd bij heel wat mensen en zijn nu verkrijgbaar in een special edition. De Magritte-doos is een blikken doos gevuld met de wereldberoemde boterwafels en is versierd met de meest bekende schilderijen van René Magritte.

Godiva – Coeur Iconique

Godiva is vermaard om zijn verrukkelijke chocoladepralines en we zijn ervan overtuigd dat heel wat moeders graag verwend zullen worden met deze zoete verrassing! Het Coeur Iconique is een luxueuze goudkleurige, hartvormige doos, gevuld met de beste chocolade: heerlijke, verfijnde chocoladehartjes in witte, pure en melkchocolade. Met deze doos scoor je gegarandeerd op moederdag!

Corné Port-Royal – Ballotin Classic

En last but not least, de Ballotin Classic van Corné Port-Royal. Een met zorg uitgekozen selectie van de meest verfijnde pralines. Deze doos werd ontworpen om alle zintuigen van elke chocoladeliefhebber te prikkelen. Een harmonieuze samenstelling van de bestsellers waarmee je je moeder, vrouw, grootmoeder of een andere belangrijke vrouw in je leven ongetwijfeld een groot plezier doet.

Corné Port-Royal chocolates from The Belgian Chocolate House. Idea for Mother's Day

Kom langs bij The Belgian Chocolate House voor moederdag en zeg het dit jaar met chocolade!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.