The Belgian Chocolate House- Valentine's Day

Vier Valentijn met The Belgian Chocolate House!

De mooiste feestdag van het jaar komt eraan! Tijd om je dierbaren (of jezelf!) deze Valentijnsdag te verwennen met een paar overheerlijke Belgische pralines …

The Belgian Chocolate House heeft een speciale selectie cadeau-ideeën die je hart doen smelten!

Godiva biedt een hartvormige doos met een selectie van 12 pralines. Het assortiment bevat Godiva’s Cup Cake Collection: vijf heerlijke chocolaatjes, gemaakt van delicate chocolade ‘kommetjes’ gevuld met intense smaken zoals verse aardbeien en speculaasmousse. Elke hap is een moment van verwennerij.

Neuhaus verrast met de Love Letter Box: een doos met het design van een liefdesbrief, gevuld met heerlijke chocolade. Een leuke manier om je diepste en warmste gevoelens te tonen! Deze speciale doos bevat chocolade uit alle hoeken van de wereld: 3 nieuwe hartvormige pralines gemaakt door de Maître Chocolatiers van Neuhaus. Ze bevatten ingrediënten uit verschillende regio’s: vanille uit Madagascar, Panela-suiker uit Colombia en groene thee uit China.

Meer Neuhaus romantiek is te vinden in de Sharing Box: een uniek concept met twee chocolaatjes van elke smaak, zodat je ze kunt delen met een speciaal iemand. Een speciale ‘unboxing’-ervaring!

Last but not least, verwent Corné Port-Royal chocoladeliefhebbers op Valentijn met een hartvormige, lederlook geschenkdoos. Echte liefde komt recht uit het hart – vooral als het gevuld is met 30 van Corné Port-Royal’ beste pralines! We zijn er zeker van dat dit elegante rode hart in lederlook niet lang gevuld zal blijven.

Kom langs bij The Belgian Chocolate House voor de lekkerste Valentijnsgeschenken en geniet van de beste Belgische pralines met je geliefden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.