The Belgian Chocolate House-advent calendar

Smaakvol aftellen naar Kerstmis met onze chocolade adventkalenders!

Kerstmis nadert met rasse schreden! Niets leukers dan aftellen naar de feestdagen met een adventkalender vol chocolade van je favoriete pralinemerk, toch? Bij The Belgian Chocolate House bieden vier merken een overheerlijke adventkalender aan om de aanloop naar Kerstmis dit jaar onvergetelijk te maken.

Godiva adventkalender

De adventkalender van Godiva is een klassieker en bestaat uit pralines met melkchocolade, witte en pure chocolade. Negen pralines hebben een leuke, toepasselijke vorm: een vrolijke Kerstman, een coole pinguïn en een feestelijke sneeuwman. Je vindt er ook vijftien Carrés die afzonderlijk verpakt zijn in een mooie wikkel.

Corné Port-Royal Kerst advent kalender

Fan van Corné Port-Royal? Dan zal je verrukt zijn om te horen dat ook zij een aanlokkelijke adventkalender op de markt brengen! Hun selectie bestaat uit vierentwintig overheerlijke chocolades die verborgen zitten achter de kleine deurtjes. Een verrukkelijke manier om af te tellen!

Leonidas adventkalender

Ook Leonidas heeft een smaakvolle en originele adventkalender ontwikkeld met vierentwintig (alcoholvrije) pralines. De kalender bevat het neusje van de zalm van Leonidas: 100% pure cacaoboter, 100% vers en 100% Belgisch! Je zult het vast jammer vinden wanneer de laatste praline is gesmolten in je mond en deze verfijnde kalender helemaal leeg is. Tenzij er uiteraard nog meer chocolade op je wacht onder de kerstboom!

Neuhaus Chocolate Winter Wonderland pop-up adventkalender

Neuhaus verwent ons dan weer met een Chocolate Winter Wonderland pop-up adventkalender. Ontdek de magie van Brussel in deze kalender, praline per praline… Deze pop-up adventkalender is geïnspireerd op de geboorteplaats van de praline en is gevuld met vijfentwintig tijdloze chocolades. Het wordt mooier naarmate Kerstmis nadert: de kalender wordt praline na praline magischer, terwijl de kerstmarkt geleidelijk aan wordt opgebouwd op de Grote Markt van Brussel.

Wedstrijd!

Zin in één van deze zoete belevingen? Dan hebben we goed nieuws voor jou: je kan een adventkalender van Neuhaus of Corné Port-Royal winnen bij The Belgian Chocolate House van 5/11/2018 t.e.m. 21/11/2018! Neem deel aan de wedstrijd op onze website.

Kan je niet langer wachten? Dan verwelkomen we je graag in één van onze winkels waar je een adventkalender (of één van elk merk) kunt kopen voor jezelf of voor een geliefde.

We wensen je smaakvolle feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.