The Belgian Chocolate House-Easter

Pasen komt eraan: maak je klaar om op eierenjacht te gaan!

De kinderen kunnen haast niet meer wachten: het is tijd voor het jaarlijkse chocoladefestival! Ter gelegenheid van Pasen stellen de grootste Belgische chocolademerken jaarlijks hun mooiste creaties voor, en het jaar 2019 is daarop geen uitzondering.

Pierre Marcolini, de ‘nieuwste’ van de grote Belgische chocolatiers, creëerde een collectie rond het hart, het emblematische thema van het huis. Gegarneerd met caramel of vanille ganache, of pistache of hazelnootpraliné, zijn de Œufs Jolis Cœur of ‘Mooie Harten-Eitjes’ beslist onweerstaanbaar, met hun kleine gekleurde hartjes. Ook verkrijgbaar zijn dozen van 12 of 30 kleine klassieke eieren, mooi gepresenteerd in een kleurverloop van donkere tot witte chocolade.

Bij Neuhaus vinden we mooie lentekleuren in hun bloemencollectie. Deze limited edition is een heerlijk kleurrijk palet van chocolade-eieren met smaken van jasmijn, violet, roos, lavendel en oranjebloesem. Een visueel én smakelijk genot!

The Belgian Chocolate House- Easter - Neuhaus
Afbeelding: Neuhaus

Bij Godiva is er iets voor alle leeftijden en alle budgetten, met de beroemde paashazen, één in melkchocolade met kleine eieren, en de andere in echt pluche. Deze limited edition zal de kleintjes zeker bekoren, met zijn tas met kleine gekleurde chocolade-eieren. En als je indruk wilt maken, heeft Godiva een prachtig melkchocolade-ei gemaakt, met kleine eieren binnenin. Om het te beschermen wordt het gepresenteerd in een stevige, transparante doos.

Corné Port-Royal zet de paashaas in de schijnwerpers, met een mooie gele doos in de vorm van een paashaas met een assortiment kleine, veelkleurige chocolade-eieren. Dit jaar biedt de chocolatier drie nieuwe smaken: kleine melkchocolade-eieren gegarneerd met Guérande-zoutkaramel, Braziliaanse praliné en een bosbessenganache bedekt met pure chocolade. Deze nieuwigheden worden gepresenteerd in een koffer met kleine eieren, een speelse verpakking met handvatten in de vorm van konijnenoren.

Afbeelding: Corné Port-Royal

Ten slotte is Leonidas, het Belgische chocolademerk dat over de hele wereld bekend is, ook van de partij. Ze biedt ons een groot eivormig blik aan dat opent als een Russische pop. Daarin zit een assortiment van 40 kleine eieren in pure, melk- of witte chocolade. Een traktatie voor het hele gezin, voor jong en oud!

Afbeelding: Leonidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.