Neuhaus viert Belgische iconen: deze keer zijn de Smurfen aan de beurt

Aandacht, chocoladeliefhebbers jong en oud! Neuhaus zet de traditie voort met de Smurfenbox. In de blikken doos zitten vierentwintig knapperige, Smurfvormige pralines gevuld met knetterende melkchocolade, knallende snoepjes en koekstukjes, en omhuld met een laagje artisanale Belgische melkchocolade. Heerlijk!

De Smurfenbox is een echt collectorsitem en het perfecte cadeau voor chocoholics. De collectie onderstreept het erfgoed van de Belgische chocolatier en breidt het geschenkaanbod, dat al 85 procent van het assortiment uitmaakt, verder uit.

Van 15 september tot eind oktober worden er twee beelden van de iconische Grote Smurf, gemaakt door chocolatiers van Neuhaus, tentoon gesteld op Brussels Airport. Spot jij een beeld in Terminal A of Terminal B tijdens je volgende bezoek?

We moeten Gargamel & co. helaas teleurstellen, want de Smurfenbeelden zijn niet bedoeld om op te eten. Ze zullen hun honger dus moeten stillen met de overheerlijke pralines uit de Smurfenbox.

De Smurfenbox is ook verkrijgbaar bij The Belgian Chocolate House in Antwerpen, Brussel-Zuid en Luxemburg. We kijken ernaar uit je binnenkort te zien in een van onze The Belgian Chocolate House boetieks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.