The Belgian Chocolate House-Coffee & Pralines -Neuhaus

Neuhaus’ nieuwe Coffee & Pralines Pairing Box

‘Food Pairing’ is gebaseerd op het principe dat smaken elkaar versterken of aanvullen als ze gemeenschappelijke componenten hebben. Chocolade en koffie zijn een perfect voorbeeld van een hemelse combinatie. Met de Coffee & Pralines Collection biedt Neuhaus een combinatie van zowel pralines als koffie voor de perfect momentje van rust. Ze selecteerden bonen uit Colombia en Brazilië, twee wereldleiders in de cacaosector en koffieproductie. Zowel de cacao- als de koffiebonen komen uit dezelfde regio om een ​​zuivere en authentieke smaak te garanderen.

Koffie ritueel 2.0

De drie pralines worden na elkaar in een specifieke volgorde gegeten, van delicaat tot intens, samen met een kopje koffie uit dezelfde regio. Om de volle diepte van de smaken naar voren te brengen, begint u met een slokje koffie om de smaak gewaar te worden. Laat de eerste praline langzaam op de tong smelten en geniet van het plezier wanneer de chocolade wegsmelt, en de vulling onthuld wordt. Werk het ritueel af met een slokje koffie, zodat de smaken samenvloeien in de mond. Herhaal het ritueel voor de tweede en derde praline. Heerlijk!

De Coffee & Pralines Collection is verkrijgbaar in twee versies. De Experience Box bevat 36 pralines en twee pakjes koffie van 100g – genoeg voor twaalf heerlijke koffie- en pralinerituelen. De Origin Box bevat 24 pralines die precies goed zijn voor acht ontspannende koffie- en pralinerituelen.

Beide dozen zijn eenvoudig en elegant, met een luxueuze afwerking. Ze bevatten een folder met alle details over het productieproces en het ideale koffieritueel. De collectie is beschikbaar vanaf oktober 2018 in The Belgian Chocolate House – perfect om van te genieten op die koudere, winderige eerste herfstdagen of nog beter: een luxe geschenk voor chocolade- en koffieliefhebbers om te schenken met Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.