Koel af met een van onze zomerse ijsspecialiteiten

De zomer is eindelijk weer in het land, dus een ijsje kan er de komende tijd altijd wel in! The Belgian Chocolate House zorgt ervoor dat jij gedurende de zomer kan genieten van verschillende heerlijke combinaties van chocolade, ijs en fruit. Verfrissing en genot voor iedereen, op elk moment.

Neuhaus Handcrafted Ice Cream: geïnspireerd door de authentieke Belgische Les Irrésistibles pralines

IJsjes met een basis van heerlijk roomijs of frisse en fruitige sorbet, gebaseerd op het originele recept van de Belgische Les Irrésistibles pralines, en een jasje van knapperige, handgemaakte nougat. Het Neuhaus Handcrafted Ice Cream assortiment is beschikbaar bij The Belgian Chocolate House Antwerpen.

  • De vanille-ijs versie van de iconische Caprice praline: met vanille uit Madagaskar, artisanale nougatine en Belgische chocolade
  • Chocolade-ijs gebaseerd op de iconische Désir praline: intens en puur, gemaakt met Peruviaanse cacao, artisanale nougatine en Belgische chocolade
  • De iconische Séduction praline als ijsje: verfrissend en smaakvol, een combinatie van frambozensorbet, artisanale nougatine en Belgische chocolade

Ook Pierre Marcolini zorgt deze zomer voor het ideale genotmoment met vier heerlijke ‘frissons’

Met smaken jasmijn-rode vruchten, pecannoten-vanille, hazelnoot-praline en chocolade is er voor ieder wat wils. De potjes zelf zijn al prachtig om naar te kijken, maar de smaak is daadwerkelijk fantastisch. Rep je snel naar The Belgian Chocolate House Brussel-Zuid of Luxemburg en laat je verrassen!

Last but not least: Godiva’s Soft Serve

Om je zomer nóg beter te maken, ontwierp Godiva de Soft Serve. Authentieke, premium Belgische chocolade in een heerlijk ijshoorntje. De Soft Serve is beschikbaar in Dark Chocolate, Vanilla White Chocolate en, voor zij die niet kunnen kiezen, Chocolate Twist. Twee keer zoveel smaak, voor twee keer zoveel plezier. De hoorntjes kunnen naar keuze worden gedipt in pure – of melkchocolade en praline-amandelen. Elke hap is romig, verfrissend en ontzettend bevredigend. De innovatieve Soft Serve smaken zijn beschikbaar bij The Belgian Chocolate House Luxembourg.

The Belgian Chocolate House zorgt duidelijk goed voor jou deze zomer! Welke soort ga jij als eerste uitproberen? Wij kunnen bijna niet kiezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.