The Belgian Chocolate House-Neuhaus-christmas collection

Kerstmis in een jasje van Neuhaus chocolade

De eindejaarsfeesten liggen in het verschiet. Hét excuus bij uitstek voor de chocoladeliefhebbers onder ons om zichzelf te verwennen! Neuhaus heeft aan jullie gedacht, want de befaamde Belgische chocolatier heeft naar jaarlijkse gewoonte verschillende onweerstaanbare assortimenten samengesteld om het jaar in schoonheid af te sluiten.

De prachtige rode doos in de vorm van een kerstboom en versierd met elegante goudkleurige motiefjes bevat 27 hemelse pralines. In dit eerste assortiment ontdek je enkele iconische creaties van het merk. Caramel, gianduja en zwarte, witte of melkchocolade doen groot en klein watertanden. Deze limited edition wil je echt niet missen!

Een ander exclusief assortiment werd speciaal voor de 60e verjaardag van de praline Caprice ontworpen en bestaat uit 16 pralines in een elegante, ronde en feestelijk versierde doos. De Maître Chocolatier heeft deze verrukkelijke lekkernij in drie onweerstaanbare versies gegoten: tiramisu, cheesecake en apfelstrudel, omhuld met witte, pure of melkchocolade.

Neuhaus verrast met het laatste assortiment wanneer je de doos in de vorm van een gigantische snoep opent: 8 heerlijke chocoladesnoepjes die afzonderlijk verpakt zijn in een glanzende en gekleurde wikkel. Een ideaal pronkstuk op tafel tijdens de feestdagen, maar ook het perfecte geschenk voor vrienden om het jaar smakelijk af te sluiten!

Lees ook: Een magische kerst met Corné Port-Royal!Voor kerst wil ik graag… Godiva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.