The Belgian Chocolate House-Godiva Carnival

Godiva Carnaval-chocolaatjes in The Belgian Chocolate House

Maart staat bij Godiva in het teken van het wereldwijde carnavalsfeest, met verrassende en kleurrijke chocolaatjes. Voor deze limited edition heeft meester-chocolatier Jean Apostolou pure delicatessen gecreëerd die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen bekoren. De nieuwe collectie bevat 5 pralines in een doos met exotische en vrolijke kleuren. De chocolaatje zelf zijn versierd met elegante tekeningen met felle kleuren die ons in feest- en dansstemming brengen.

Dance, Excitement, Fun, Passion, Surprise: dit zijn de namen van deze pralines die je aangenaam zullen verrassen! Op het menu: pure chocolade met gezouten boterkaramel of witte chocolademousse met frisse muntstukjes. De melkpralines verrassen met witte chocolade op smaak gebracht met mango met een vleugje peper, of met een heerlijke snoepsensatie. En voor liefhebbers van witte chocolade onthult Surprise een hart van Gianduja waarin stukjes van knapperige hazelnoten verborgen zijn.

Al deze lekkernijen zijn verkrijgbaar in dozen met 18 chocolaatjes, uitsluitend te koop in de luchthavens van Brussel en Charleroi, en in dozen met 12 stuks in het Zuidstation en in Luxemburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.