The Belgian Chocolate House-Corné Port-Royal

Een magische kerst met Corné Port-Royal!

Nog steeds aan het twijfelen over wat je je geliefden voor Kerstmis zal schenken? Chocolade is altijd een goed idee! Corné Port-Royal, een van de meest iconische chocolademerken, heeft vele kerstsets beschikbaar om deze feestdagen in smaakvolle stijl te vieren.

CORNÉ PORT-ROYAL KERSTBOOM GESCHENKDOOS

Corné Port-Royal viert Kerstmis met een kerstboom! Deze cadeauset is een boomvormige doos versierd met kleinere bomenen gevuld met 23 heerlijke pralines. Onweerstaanbaar!

CORNÉ PORT-ROYAL KERSTMIS RODE LEDEREN DOOS

Een opvallende, “lederen” geschenkdoos met buitengewone elegantie. Weet je niet zeker of je geliefden van lichte of donkere chocolade houden, gevuld met room of eerder praliné? Deze doos heeft het allemaal. Hij is gevuld met een ruime selectie van de beste pralines van Corné Port-Royal voor de feestdagen.

CORNÉ PORT-ROYAL KERSTMIS TRUFFEL DOOS

Ontdek deze Corné Port-Royal geschenkdoos met feestelijke kleuren, vrolijke rendieren en leuke kerstbomen. Corné Port-Royal truffels zijn gemaakt naar unieke en exclusieve recepten, en zijn gevuld met botercrème, die op subtiele wijze de kracht van donkere chocolade en de delicatesse van zoete, lichte smaken combineert. De geschenkverpakking trakteert je op 16 truffels: 4 chocoladetruffels, 4 Marc de Champagne-truffels, 4 koffietruffels en 4 karamel-truffels met Guérande-zout.

Kom langs bij The Belgian Chocolate House om deze smakelijke lekkernijen op te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.