Caprice

Caprice is, net zoals Tentation, een iconische praline die werd ontwikkeld ter gelegenheid van Expo 58 in Brussel.
Tegenwoordig is Caprice nog steeds een vooraanstaande praline in het Neuhaus-gamma. De namen Caprice en Tentation verwijzen naar een citaat van de Franse steractrice Brigitte Bardot. Deze legendarische chocolade heeft een heerlijk omhulsel. Het koekje is met de hand gevuld met verse vanilleroom en werd ondergedompeld in intense, pure chocolade.

Tentation

Tentation is, net zoals Caprice, een iconische praline die werd ontwikkeld ter gelegenheid van Expo 58 in Brussel.
Tegenwoordig is Tentation nog steeds een vooraanstaande praline in het Neuhaus-gamma. De namen Tentation en Caprice verwijzen naar een citaat van de Franse steractrice Brigitte Bardot.
Deze legendarische chocolade bevat een traditioneel nougatinekoekje en wordt ambachtelijk gevuld met koffieganache. Het gevulde nougatinekoekje is omhuld met een laagje romige melkchocolade.

Plaisir

Deze exclusieve chocolade heeft een unieke vorm en maakt deel uit van de ‘Irrésistibles’, de sterpralines van het Neuhaus-aanbod. Deze uitstekende chocolade bestaat uit een ambachtelijk nougatinekoekje dat met de hand wordt gevuld met een rijke en romige ganache van zacht geroosterde hazelnoten uit het Zwarte Zeegebied. Het nougatinekoekje en de vulling worden ondergedompeld in romige melkchocolade.

Séduction

Neuhaus seduction
Deze vooraanstaande chocolade bestaat uit een ambachtelijk nougatinekoekje dat met de hand is gevuld met smeuïge botercrème verrijkt met een subtiel accent van frisse frambozen en ondergedompeld in donkere chocolade. Frambozen en chocolade vormen samen een klassieke smakencombinatie. De pittige, verse smaak van frambozen drijft mee op een golf van intense, pure chocolade.

Désir

Neuhaus Desir
Deze exclusieve chocolade heeft een unieke vorm en maakt deel uit van de ‘Irrésistibles’, de sterpralines van het Neuhaus-aanbod.
Désir bestaat uit een handgemaakt nougatinekoekje dat met de hand is gevuld met een smaakvolle chocoladeganache uit Peru (64% cacao) en ondergedompeld in donkere chocolade.

Satan

Neuhaus satan
Het omhulsel van Satan heeft de smaak van pure chocolade. De pralinévulling bestaat uit vers geroosterde en gekarameliseerde hazelnoten, aangevuld met knapperige stukjes hazelnoot uit het Zwarte Zeegebied.

Manon choco vanille

Neuhaus manon choco vanille
De Manon-pralines zijn vernoemd naar Suzanne, de dochter van Jean Neuhaus. Suzanne Neuhaus was een bekende operazangeres, die in 1942 beroemd werd dankzij haar rol als ‘Manon Lescaut’ in de befaamde opera ‘Manon’, geschreven door Jules Massenet. Deze elegante, witte chocolade is gevuld met crème au beurre, verrijkt met vanille en afgewerkt met een pecannoot. Het merkteken ‘N’ geeft aan dat deze praline een van de klassiekers van Neuhaus is.

Manon noir

Neuhaus manon noir
De Manon-pralines zijn vernoemd naar Suzanne, de dochter van Jean Neuhaus. Suzanne Neuhaus was een bekende operazangeres, die in 1942 beroemd werd dankzij haar rol als ‘Manon Lescaut’ in de befaamde opera ‘Manon’, geschreven door Jules Massenet. Deze Manon is met haar schuimige, donkere chocolademoussevulling en knapperige chocoladelaag een verrukkelijk hoogstandje voor liefhebbers van zwarte chocolade. De luchtige smaak van de lichte chocolademousse en de intensiteit van de pure chocolade houden elkaar perfect in evenwicht.

Manon choco café

Neuhaus manon choco café
De Manon-pralines zijn vernoemd naar Suzanne, de dochter van Jean Neuhaus. Suzanne Neuhaus was een bekende operazangeres. In 1942 werd ze beroemd dankzij haar rol als ‘Manon Lescaut’ in de befaamde opera ‘Manon’, geschreven door Jules Massenet. De romige witte Manon-chocolade in de vorm van een koffieboon is een van de klassiekers van Neuhaus, dankzij de rijke smaak van verse botercrème met een toets van koffie en een pecannoot voor de afwerking.

Manon sucre café

Neuhaus manon sucre café
Verse koffieroom, gepaard met nougatine en een pecannoot erbovenop, bekleed met een suikerlaagje en een vleugje vanille- of koffiesmaak.

Neuhaus Ballotin Masterpieces 500g
Neuhaus timeless master pieces
De ballotin werd gecreëerd door Jean Neuhaus en zijn echtgenote Louise Agostini in 1915. Het doosje is een aantrekkelijke manier om de pralines te presenteren en ze te beschermen onderweg van de chocoladewinkel naar hun eindbestemming. De Ballotin Fresh Cream bevat een uitgebreide selectie Neuhaus-pralines, waaronder een aantal van de allerbeste pralines gevuld met verse room en een selectie pralines met praliné, ganache en giuanduja.

Neuhaus Ballotin Pure Chocolade 500 g
De ballotin werd gecreëerd door Jean Neuhaus en zijn echtgenote Louise Agostini in 1915. Het doosje is een aantrekkelijke manier om de pralines te presenteren en ze te beschermen onderweg van de chocoladewinkel naar hun eindbestemming. De Ballotin All Dark bevat een selectie pralines gehuld in intense pure chocolade. Deze doos met specifiek assortiment is het perfecte geschenk voor wie dol is op pralines op basis van pure chocolade.
Neuhaus Ballotin Truffles 410g

neuhaus ballotin truffles
De ballotin werd gecreëerd door Jean Neuhaus en zijn echtgenote Louise Agostini in 1915. Het doosje is een aantrekkelijke manier om de pralines te presenteren en ze te beschermen onderweg van de chocoladewinkel naar hun eindbestemming. De Ballotin Truffle omvat diverse chocoladetruffels gevuld met verse room met chocolade en smaken als klassiek, intens, koffie, tiramisu, cognac en marc de champagne.

Neuhaus Carré 10 Flavours Extra Dark, Dark & Milk Chocolate 300 g
neuhaus carré 10 flavours
De Carré 10 Flavours-selectie is een verrukking voor elke chocoladefan. Wie houdt van pure chocolade, zal smelten voor de traditionele chocolade, de intense pure chocolade met stukjes (70 % cacao) en de pure chocolade met smaken van sesam, sinaas en framboos of gewoon pure chocolade. Liefhebbers van melkchocolade kunnen dan weer genieten van pure melkchocolade of melkchocolade met karamel, feuilletine, koffie of gekarameliseerde amandelen.