Noix Macadamia
                              
Noix Massepain
                              
Godiva noix macadamia
Zeer gewaardeerd in Japan. Een macadamianoot genesteld in een bedje van praliné en nougatine, omhuld met lekkere melkchocolade.
Godiva noix massepain
Een zoet gekonfijt pleziertje. De zoetheid van de rijke amandel marsepein wordt in balans gebracht met de licht bittere smaak van walnoten.
Cerisettes
                              
Truffe Traditionnelle
                              
godiva cerisette
In Kirsch gemarineerde Morello kers in een pure chocolade omhulling gevuld met Kirschsiroop.
Een meesterwerkje dat reeds aangeboden werd in de eerste winkel van Draps In België. Deze klassieke chocoladetruffel is befaamd voor zijn bijzondere romige textuur.
Orangette
                              
Truffe Amande au Miel
                              
godiva Orangette
Rijk en scherp: gekonfijte sinaasappelschil gedoopt in intens pure chocolade.
Godiva Truffe Amande au Miel
Amandel-praliné met honing en stukjes amandel in een omhulsel van melkchocolade, gerold in gekarameliseerde geroosterde stukjes amandelschilfers
Truffe Speculoos
                              
Truffe Amère
                              
Godiva Truffe Speculoos
Geïnspireerd door speculaas, het traditionele Belgische koekje. Een lichte maar verfijnde mousse met een vleugje speculaas, omhuld met zachte melkchocolade en afgewerkt met een crunch van speculaas – een typisch Belgische lekkernij.
godiva Truffe Amere
Extra pure chocolade boterroom in een omhulsel van pure chocolade, gerold in schilfertjes pure chocolade.
Perle Amande Lait
                              
Croustine
                              
godiva Perle Amande
Een fluwelige crème van geroosterde amandelen in een smeuïge parel van melkchocolade.
Godiva Croustine
Zachte praliné met stukjes zandkoek en nougatine, omhuld met witte chocolade en bestrooid met gesuikerde hazelnoot.

Gold Ballotin 500g
godiva gold 500g
Het ultieme geschenk van Godiva. De klassieke en elegante Belgische ballotin, verpakt in weelderig goudkleurig papier en afgewerkt met een lint dat met de hand gestrikt wordt, bevat een rijkelijk assortiment kwaliteitschocolaatjes van Godiva. Zij werden zorgvuldig geselecteerd op basis van de fijnste vullingen, om in te spelen op ieders smaak.

Gold Ballotin all dark 500g
godiva all dark
Het ultieme geschenk van Godiva. De klassieke en elegante Belgische ballotin, verpakt in weelderig papier en afgewerkt met een lint dat met de hand gestrikt wordt, bevat een rijkelijk assortiment kwaliteitsvolle pure chocolaatjes van Godiva. Zij werden zorgvuldig geselecteerd op basis van de fijnste vullingen, om in te spelen op ieders smaak.
Alleen beschikbaar in België.
Gold Ballotin all milk 500g

godiva all milk
Het ultieme geschenk van Godiva. De klassieke en elegante Belgische ballotin, verpakt in weelderig goudkleurig papier en afgewerkt met een lint dat met de hand gestrikt wordt, bevat een rijkelijk assortiment kwaliteitsvolle melkchocolaatjes van Godiva. Zij werden zorgvuldig geselecteerd op basis van de fijnste vullingen, om in te spelen op ieders smaak.

Truffes Traditionnelles
godiva Cornet
Ontdek 10 heerlijke Truffes Traditionnelle in een modern doosje in dezelfde bordeaux-tonen als het Truffles gamma van Godiva, perfect om als geschenk te bieden of om zelf van te genieten!