The Belgian Chocolate House- Guylian

De chocolades van Guylian: 60 jaar verfijnde Belgische pralines

Guy Foubert werd in 1938 geboren in Sint-Niklaas en was een gepassioneerde Belgische chocolatier die zijn twee grootste passies combineerde: zijn liefde voor chocolade en die voor zijn partner. Toen Guy in 1958 trouwde met zijn grote liefde, Liliane, vereeuwigden de twee immers hun passie voor de zoetste geneugten des levens: liefde en chocolade. Hun namen werden versmolten tot de befaamde Chocolaterie Guy-lian. Zestig jaar later is deze naam nog steeds één van de bekendste Belgische chocolademerken wereldwijd.

Wij van The Belgian Chocolate House bieden je enkel het neusje van de zalm, en daar zijn we trots op. In het Guylian-assortiment laten we je dan ook kennismaken met de Guylian Master’s Selection. In elke geschenkdoos vind je 36 minipralines met 12 verrukkelijke smaken terug. Ontdek de avontuurlijke smaken zoals Koffie Kardemom, Gember-Limoen of Caramel met Ananas én de originele pralinévullingen. Fijne ingrediënten zoals goudbes of citroenzeste geven extra cachet aan elke praline en maken de smaakbeleving helemaal af.

De legendarische pralines van Guylian’s kan je gewoon uit het doosje opeten, maar wist je dat je ze ook als ‘geheim ingrediënt’ in heel wat recepten kunt verwerken? Zo kan je de pralines van Guylian bijvoorbeeld toevoegen aan cake of koekjes. Een volledige lijst van creatieve (en overheerlijke!) recepten vind je op op hun Pinterest-pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.