Op zoek naar een relatiegeschenk?

Er zijn zoveel doorsnee en onhandige relatiegeschenken op de markt, maar chocolade valt altijd in de smaak bij uw klanten. Een selectie van luxueuze Belgische pralines zorgt ervoor dat u een blijvende indruk maakt. Het is dan ook een onvergetelijk relatiegeschenk!

Bij The Belgian Chocolate House vindt u gegarandeerd het beste relatiegeschenk voor elke gelegenheid: feestjes, vakbeurzen, vakantiegeschenken… Wij doen al uw chocoladedromen uitkomen, op maat voor uw bedrijf en uw klanten. Zo kunnen onze chocoladeballotins en geschenkdozen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfsgegevens en -logo.

De bijzondere TBCH-doos combineert een aantal pralines van GodivaNeuhaus, en Corné Port-Royal. Het beste van het beste, speciaal voor jou gekozen. Een perfecte combinatie van onze keuze en uw favoriete pralines. Een heerlijke, Belgische lekkernij die uw klanten met open armen zullen ontvangen!

Bezorg ons uw gegevens via onderstaand formulier. Een van onze chocolade-experten zal zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opnemen.

Contacteer ons